X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De legendarische muziek van Queen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 23-06-2010
Auteur: AnnaStaal
Queen is opgehouden te bestaan toen zanger Freddie Mercury stierf in 1991 en toch is de muziek altijd levend gebleven … vanaf dag 1 in 1970.


Als de man iets nagelaten heeft is het zijn muziek wel. Toch kennen velen hem nog van zijn opzienbarende kleding op toneel, maar dat was slechts te buitenkant van de man. Samen met Brian May begon hij in 1970 aan een band die een van de meest invloedrijke zouden blijken.

Tot op de dag van vandaag wordt de muziek gewaardeerd en inmiddels wordt de muziek zelfs in theaters opgevoerd. Maar ja, wie gaat de legendarische Freddie Mercury spelen. Is deze man na te spelen of is het op voorhand een slap aftreksel van deze artiest die naast rasperformer ook een meer dan goede componist is. Zijn klassieke scholing is heel duidelijk in de muziek van Queen terug te vinden, maar ook de teksten zijn – als je er goed naar luistert – subliem.

Hoe macaber Who wants to live forever blijkt, wordt – hoewel het filmmuziek is – als Mercury het vlak voor zijn eigen dood (aan aids) in 1991 het nummer nog ten gehore brengt. Het nummer gaat menigeen door merg en been. Maar ook up-tempo nummers als We will roch you, fat bottemed girls en bicycle race. Maar bijna valt in het niet bij Bohemian Rhapsony met de klassieke tonen.

Er is slechte muziek, goede muziek, betere muziek en dan komt Queen pas. Zeer terecht een musical in het Beatrix theater en een theatershow met Queenmuziek.

Reacties op dit artikel
Kapoentje, 2010-09-14
( 0 )

Queen is inderdaad heel goede muziek
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl