X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Rocking Semi Precious Weapons

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Sabinchy Sabinchy Auteur op infoyo sinds
12 Juni 2010


Bekijk het profiel van Sabinchy
Datum: 02-11-2010
Auteur: Sabinchy
Heb je al gehoord over de "Semi Precious Weapons", nee?† Nou dan†wordt het tijd om†ze nu te leren kennen. Ze bestaan al sinds 2008 en zijn nog vrij onbekend, maar deze band opende het Monsterball concert van Lady Gaga. Hun nieuwe album "You love You", is echt de moeite waard om te luisteren!†Ze zijn†super goed en vooral erg origineel. Semi Precious Weapons heeft een unieke eigen sound en valt onder het genre Glam Rock/Alternatief/Garage Rock.

Semi Precious Weapons is een band uit New York City en bestaat uit 4 leden. Justin Tranter is de zanger, Stevy Pyne speelt gitaar, Cole Whittle speelt op de bass en Dan Crean op de drums. De band speelt hun eigen "Filthy Glamour" van de rockmuziek en voert een "Dirty Showbiz" filosofie. Dit was ook erg goed te zien tijdens het voorprogramma bij het Monsterball concert van Lady Gaga. De leadzanger wist een goede show neer te zetten en bespeelde het publiek erg goed! Tijdens het voorprogramma vertelde de leadzanger dat ze samen met Lady Gaga in kleine barretjes in New York optraden en dat ze maar 10 personen als publiek hadden. Dankzij Lady "Fucking" GAGA (zoals Justin Tranter dat zo mooi kon zeggen), konden ze eindelijk optreden voor duizenden mensen. Aan de ruige taal ontbreekt het bij de Semi Precious Weapons in ieder geval niet, want er werd veel gevloekt en geschreeuwd, maar dat hoort natuurlijk weer bij hun imago.  "I can't pay my rent but i'm fucking Gorgeous" is de eerste regel van hun bekendste nummer genaamd, Semi Precious Weapons, en vanaf de eerste regel ben je meteen verslaafd aan het nummer omdat het zo pakkende tekst heeft en lekker rockt. Deze Glam Rockers uit New York veroveren een plekje in de muziekwereld doordat ze een stukje rauwheid en seksualiteit hebben, dat tot nu toe eigenlijk ontbreekt in de muziekindustrie, met uitzondering van Lady gaga. Naast de goede nummers, heeft Semi Precious Weapons het totale pakket. Ze zijn spannend ,erg vernieuwend en weten je totaal te verpletteren tijdens hun optreden.

Nummers op het album You love You:
1 Semi Precious Weapons
2 Put A Diamond In It
3 Magnetic Baby
4 Statues Of Ourselves
5 Sticky With Champagne
6 I Could Die
7 Leave Your Pretty To Me
8 Rock N Roll Never Looked So Beautiful
9 Look At Me

Semi Precious Weapons reist de hele wereld over voor hun optredens en  is weer in Nederland te bewonderen op 29 en 30 november in het voorprogramma van het Monsterball van Lady Gaga in Ahoy te Rotterdam. Let's go there... als je aan kaarten kan komen, want Lady Gaga geeft ook echt een adembenemende show!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl