X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De maandelijkse Ozo Swingfeesten in de Vereeniging te Nijmegen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van juleke juleke Auteur op infoyo sinds
11 Januari 2009


Bekijk het profiel van juleke
Datum: 05-03-2009
Auteur: Juleke
Ik wist niet wat ik kon verwachten van het OZO swingfeest in de Vereeniging te Nijmegen. Een vriend van me nodigde me uit om mee te gaan en wie ben ik dan om nee te zeggen? Ik ben blij dat ik gegaan ben, want het was een super-toffe avond. Relaxte mensen, muziek en dansruimte.

OZO Swingfeesten

OZO organiseert maandelijks swingfeesten voor 30 plussers. Een keer per maand wordt de prachtig gerenoveerde en zeer sfeervolle  ING-zaal van de Vereeniging omgetoverd tot swingruimte. Diverse DJ's staan garant voor een breed muziekaanbod: Van disco tot global beats en van Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse ritmes tot dansable house.

Het geheel wordt compleet gemaakt met mooie licht- en lasereffecten. Het swingfeest begint om 21.00 uur en eindigt om 02.00 uur. Als je een vroege vogel bent, zul je merken dat rond 21.10 de eerste swingers al op de dansvloer staan.

Er is een loungruimte met grote zitzakken en op het balkon kun je roken. Mooi uitzicht op het Keizer Karelplein.

Mijn ervaring op 28 februari 2009

Ik kom aanlopen en ga via de toreningang van De Vereeniging naar binnen. Ik loop de trap op en kom bij de kassa. Dit is een tafel met een gezellige mei erachter die je voor de entree tot 22.00 uur maar Ä 5 vraagt. Na 22.00 uur is dit Ä 7. Beneden aan de trap hoorde ik de muziek al lekker dreunen. Ik ga verder en op zoek naar de garderobe. Geen gezeik met betalen hiervoor. Gewoon inleveren, kaartje met nummer in ontvangst nemen en feesten maar!

Omdat ik hier voor het eerst ben, ga ik even op onderzoek uit. Ik wil nl. altijd weten wat de beste vluchtroute is, mocht er iets gebeuren. Alles staat keurig netjes aangegeven, dus ik hoef me geen zorgen te maken.

Allereerst ga ik de danszaal in. Hier is het (ik kom om 21.30 binnen) al een drukte van jewelste op de dansvloer. Het leuke is ook dat iedereen op zijn/haar eigen manier danst. Soms wel in zijn/haar eigen wereldje. Lekker laten gaan denk ik, want ik ga ook mijn eigen gang.

Ik wandel even verder en kom in een mega-sfeervolle loungeruimte terecht. Grote rode zitzakken domineren en nodigen vooral uit om erin te ploffen als je moe bent van het dansen. Drankje erbij en helemaal goed!

Over drankjes gesproken: je hebt muntjes nodig. Die kun je ook weer bij de garderobe kopen voor Ä 2 per stuk. Bier, fris en wijn kost 1 munt en mixdrankjes 2 munten. Moet je maar eens proberen in de doorsnee kroeg, een mixdrankje voor Ä 4. Gaat je in 9 van de 10 gevallen niet lukken, dat weet ik zeker!

Een half uur later, zo rond 22.00 uur is het al beestachtig druk, maar op de dansvloer kun je nog steeds je eigen gang gaan, zonder dat je in de weg staat of iemand anders jou in de weg staat. De muziek is zogezegd voor elk wat wils. Er wordt wat Top 40 gedraaid, wat house (maar geen hardcore, het is tenslotte een swingfeest en geen hakparty) en inderdaad de ritmische muziek uit Afrika en Zuid Amerika.

Ik vermaak me opperbest. Het is al bijna 02.00 uur en ik ben nog lang niet klaar. Wel jammer dat het afgelopen is en dat ik een hele maand moet wachten voordat ik weer gezellig met wat leuke vrienden kan dansen, kletsen en uitpuffen van het vele dansen.

Ik ben er de volgende keer zeker weten weer bij!

Volgende data OZO Swingfeesten

Vrijdag 27 maart 2009
Zaterdag 18 april 2009
Zaterdag 30 mei 2009
Zaterdag 27 juni 2009

In juli 2009 geen swingfeest i.v.m. de zomerstop. Wel natuurlijk mogelijkheid om te swingen tijdens de zomerfeesten!

Zaterdag 19 september 2009
Vrijdag 30 oktober 2009
Zaterdag 28 november 2009
2 januari 2010

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl