X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Fast and the Furious: Tokio Drift

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Niels Niels Auteur op infoyo sinds
18 April 2008


Bekijk het profiel van Niels
Datum: 06-08-2008
Auteur: Niels
Een film waar het net als de andere delen zal gaan over: Illegale straatracen, mooie vrouwen en dure autoís. Toch is dit geen vervolg van de andere twee delen (Fast and the Furious en 2 Fast 2 Furious). Ze hebben zoals al eerder verteld wel gemeen dat het gaat over het racen in het illegale circuit.

Shaun Boswell gespeeld door Lucas Black is een buitenbeentje, maar daarin tegen heeft Shaun een enorme hobby, en dat is illegale straatraces. Zo komt hij in aanraking met andere mensen. Wanneer hij voor de zoveelste keer opgepakt wordt moet hij naar Tokio verhuizen om van zijn celstraf af te komen. Hij gaat daar bij zijn vader wonen die hem van het straatracen af moet houden. Al snel komt hij in aanraking met het racen en het blijft dat ze daar in Tokio ook erg actief in zijn. Het zijn echter geen illegale straatraces maar Drift Racing. Het is een combinatie van snel rijden en de bochten van het parcours driftend doorstaan. De bedoeling is dus dat de auto als het ware door de bochten glijd.
Shaun komt al snel in aanraking met de Drift King, de beste driftrijder van Tokio. De Drift King heeft meteen de pik op Shaun want het blijft dat zijn vriendin een oogje heeft op de nu nog onervaren drifter. Wanneer hij toch begint met beoefenen van deze aparte tak van sport is hij een jongen die het driften nog niet onder de knie heeft. Maar wanneer hij via de Drift King in aanraking komt met de Japanse Maffia, wordt hij gedwongen om tot het uiterste te gaan.
Wie zal deze strijd winnen? De Drift King of de beginnende Shaun?

Beoordeling:

Een leuke film om te bekijken, de straatrace scene in het begin vond ik leuk om nog even terug te vallen zoals het in de vorige twee delen was. Het verhaal van Tokio Drift vind ik minder als in die van de andere 2 delen. Hierbij draaide het vooral om maffia en driften. Een leuke film om te zien maar hij kan niet tegen de andere twee delen op.

Cast:

Lucas Black, Brandon Brendel, Zachery Ty Bryan, Amber Stevens, Nikki Griffin, Bow Wow, Nathalie Kelley.

Reacties op dit artikel
Csillaramona, 2008-11-05
( 0 )

Cool
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl