X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


The last airbender(Aavatar)

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van kapoentje kapoentje Auteur op infoyo sinds
16 Mei 2010


Bekijk het profiel van kapoentje
Datum: 02-08-2010
Auteur: Kapoentje
De film is echt goed.De speciale effecten zitten snor en ook de vertolkingen zijn geloofwaardig.De verfilming van manga levert duidelijk geen probleem op voor deze regisseur(M. Night Shyamalan). Ook voor wie niet zo vertrouwd is met deze vorm van verhalen is deze film een echte aanrader.In ieder geval de kids zullen er van houden.

Het verhaal.

In dit verhaal zijn er vier groepen namelijk de waterbenders, de luchtbenders, de aardebenders en de vuurbenders.In het verleden zijn deze vier groepen bijeengehouden door de avatar.De avatar is echter al gedurende honderd jaar spoorloos en er is oorlog uitgebroken waarbij de vuurbenders de supprematie opeisen.
Broer en zus van de zuidelijke waterbenders gaan op jacht en vinden daarbij de jongen Aang en nemen hem mee naar hun kamp.De jongen Aang denkt hij nog maar een paar dagen was weggelopen en wilt terug vertrekken naar huis. Bij het ontdekken van van de jongen was er energie vrijgekomen die was opgemerkt door de vuurbenders die daarop het kamp binnenvallen .De jongen wordt meegenomen door de verbannen prins van de koning van de vuurbenders.Op het schip van de verbannen prins wordt hij aan een test onderworpen waaruit blijkt dat hij wel degelijk de avatar is.Toch slaagt hij erin te ontsnappen mede dankzij de hulp van de broer en de zus.
Stilletjes aan wordt het Aang duidelijk wat zijn situatie is en ook wat hij moet doen.Ze vertrekken op een zoektocht naar zijn eigen ik en starten zo een opstand waarbij hij eerst de aardebenders bevrijdt.Door middel van een list valt Aang terug in handen van de vuurbenders.Tijdens zijn gevangenschap komt hij in contact met de geesten die hem zeggen wat hij moet doen.Onverwacht krijgt hij hulp van de verbannen prins en kan hij ontsnappen.
Hij zet zijn tocht voort naar de noordelijke waterbenders die nog altijd niet in handen zijn gevallen van de vuurbenders.Een van zijn doelen is het element water onder controle te krijgen.Doordat hij was weggelopen had hij niet alle vier de elementen onder controle.
De vuurbenders die overal spionnen hebben starten dan een oorlog tegen de noordelijke waterbenders en ook tegen de geesten wat ten koste gaat van de prinses van de noordelijke waterbenders.Waarop een ware strijd ontstaat en de avatar zijn echte kracht ontdekt ook al gaat dit ten koste van heel wat opoffering.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl