X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Filmrecensie: Twilight

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Lidia Lidia Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Lidia
Datum: 24-01-2011
Auteur: Lidia
Een vriendin raadde mij deze film aan en is er zelf helemaal weg van, maar toen ze vertelde dat het ging over vampieren en weerwolven trok me de film het allerminst. Toch heb ik gekeken uit nieuwschierigheid en wat denk je?

Mijn ervaring

Mijn ervaring Het is helemaal geen bloederige film en alle aspecten van het enge wordt weggevaagd door de romance die opbloeit tussen een vampier en een meisje. De vampier wordt hier neergezet als een zeer romantisch wezen met alle aspecten die een vampier, zoals we die kennen uit eerdere gemaakte vampieren films. Zo heeft de vampier wel een enorme dorst naar bloed en is het mega sterk.
Ook veranderd de kleur van zijn ogen als hij is verzadigd en voelt hij steenkoud aan. Hij komt niet in volle zonlicht, omdat zijn huid hem dan zou verraden. De aantrekkingskracht tussen de vampier en het meisje is het meest intrigerende van deze film. Als vampieren zouden bestaan op deze manier, dan zou graag mij aanbieden om tot deze groep van de hoofdrolspelers te behoren. Het lijkt me geweldig zoals ik even in mijn gedachten hier verder over door fantaseer. Deze film heeft me daarom echt bezig gehouden en het heerlijke gevoel wat ik heb ervaren tijdens het kijken van deze film, vraagt naar meer. Gelukkig zijn er meerder films van gemaakt en ga ik  mij nu dus maar eens bezighouden met deel 2 New Moon. Ben benieuwd of deze film ook zo heerlijk romantisch verfilmd is. Ik vind het gewoon super knap dat de spanning en sfeer tussen de twee hoofdrolspelers zo duidelijk op het scherm weergegeven worden.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl