X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een minder geslaagde filmpremičre

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 18-09-2009
Auteur: AnnaStaal
De meeste filmpremičres zien er redelijk gelikt uit. Alles ziet er fraai uit, de blinkende limousines worden om de zoveel minuten voorgereden en de filmsterren hebben voldoende tijd om de handtekeningen uit te delen en de pers te woord te staan.

Dan is het grappig te constateren dat het ook wel eens minder georganiseerd wordt. Niet dat de filmsterren daar veel van meekrijgen, maar als je oplet dan zie je de begeleiders en pr-mensen zwetend van alles regelen om het voor het oog zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zo zond een van de BBC zenders een filmpremičre van een Hollywoodfilm in Canada uit. Bij aanvang zag het er allemaal nog wel aardig uit, maar toen een van de Hollywood sterren rustig handtekeningen aan fans uit stond te delen en wat foto’s door fans liet nemen, scheurde er een grote limousine achter hem langs en reed hem zowat de vouwen uit zijn broek.
De pr-dame die bij de Hollywoodster stond om de tijd in de gaten te houden, riep een van de dames die dit alles moeten begeleiden bij zich trok haar aan haar mouw veelzeggend naar zich toe. Haar gezicht stond op onweer en er werden enkele bodyguards bij de Hollywoodster gezet om nog meer kreukende elementen te voorkomen.

De hekken voor de fans waren vervolgens niet dusdanig stabiel neergezet dat men er tegenaan kon leunen. Want het hek kwam vervaarlijk dichtbij de Hollywoodster die het wel amusant vond. Ditzelfde gold voor de persmensen, maar daar gingen twee journalisten echt tegen de grond en rolde er een peperdure camera over de rode loper.

Een niet te beďnvloeden factor als het weer speelde ook al niet mee en de vrouwelijke hoofdrolspeler liep in haar mini jurkje over de rode loper, maar ligt nu mogelijk met een longontsteking onder de wol. De wind vond vervolgens het overdekte loopgedeelte en met veel moeite kon men dit overeind houden.

Het was een serieus onderwerp voor de BBC filmrubriek, maar onbedoeld een schitterende soap die ongetwijfeld ergens op Youtube zal opduiken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl