X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Invloed van Hollywood

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 19-02-2010
Auteur: AnnaStaal
De invloed van Hollywoodsterren is groot, ook al merken we het niet direct. Hoe nonchalant iemand ook overkomt, het is nagenoeg altijd een doordacht iets wat men neer zet.

Commercie

We zijn er ons niet altijd bewust van en lang niet alleen de vrouwen in Hollywood bepalen de nieuwe kleding en -haarstijlen, kleuren en materialen. Minder prominent aanwezig maar net zo veel invloed uitoefenend zijn de acteurs die de bekende rollen spelen waar menigeen voor naar de bioscoop gaat.

Daarnaast heb je natuurlijk enkele popsterren, maar deze zijn meer uitgesproken en dat trekt mogelijk meer de jongere mensen (tot ca. 18 jaar) aan. De Hollywood acteurs en actrices hebben vaak een iets ouder publiek en aangezien dat de grootste groep is en de groep die het meest te besteden heeft, valt daar het meeste te realiseren.

Zo dragen de acteurs en actrices op de rode loper allerlei kleding van de grote bekende merken. Meestal wordt dit uitgeleend en kan de man of vrouw in kwestie flink de blits maken met een nieuw – peperduur – model. De kleding gaat vervolgens weer terug naar de betreffende modehuizen en als dit maar regelmatig gebeurt dat volgt de pret a porter lijn die al meer betaalbaar is en aansluitend de confectie die door de meeste mensen wordt gekocht.
Staat iets bij een bepaalde man of vrouw fraai, dan willen veel mensen ook iets dergelijks. Zich niet altijd realiserend dat het niet altijd bij iedereen staat.

Maar naast de rode loper kleding zijn er ook de jeans merken die bepaalde artiesten aankleden en als je als bekende acteur of actrice hierin gezien wordt, wilt de meute ook vaak een jeans van dat merk en dus is het het meer dan waard om deze mensen te kleden.

Privé situaties

Hebben we het hiervoor allemaal nog om pure commercie, het taalgebruik van een bepaalde acteur of actrice kan ook aanstekelijk zijn. Is het het taalgebruik niet dan is het mogelijk de leefstijl die juist aantrekt en het lijkt wellicht als vanzelfsprekend voor de acteur of actrice in kwestie, het is nagenoeg altijd vooraf uitgedacht.

Als je zoveel in de schijnwerpers staat weet je dat men je ook privé probeert te filmen of foto’s te maken en ben je er – mogelijk deels onbewust – mee bezig.

Om goed te doen ook … zo geeft half Hollywood aan Haïti en of dit nu is om een schuldgevoel weg te nemen of echt gemeend, is eigenlijk niet relevant. Dat het gebeurt is belangrijker. Het feit dat men zegt dat ze geld geven, zegt eigenlijk al weer meer dan genoeg,

Reacties op dit artikel
Kfkarne, 2010-03-10
( 0 )

Doei, 2011-06-17
( 0 )

Misschien kan je er ook nog bij vertellen wat voor invloed de films uit hollywood hebben op de rest van de wereld.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl