X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Robert Pattinson, idool van het jaar

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tinne Tinne Auteur op infoyo sinds
05 Juli 2009


Bekijk het profiel van Tinne
Datum: 15-09-2010
Auteur: Tinne
Iedereen kent hem wel. Robert Pattinson of ook wel Edward Cullen.Robert Thomas-Pattinson, 24 jaar en nu al wereldbekend. Samen met Kristen Stewart (20 jaar), die de hoofdrol vertolkt van Bella Swan. En ook samen met Taylor Lautnor (18 jaar), die de rol vertolkt van Jacob Black.

Robert Pattinson maakte zijn internationaal debuut in 2008, met de film 'Twilight', waarin hij de rol vertolkt van de vampier Edward Cullen. Met die film veroverde hij vele meisjesharten.

Robert Pattinson is geboren op 13 mei 1986, in Londen. Hij is een Engels acteur en musicus.
Op 6 juni 2010 won hij de MTV Movie Awards voor beste mannelijke acteur, beste wereldster en beste kus (samen met Kristen Stewart, die Bella in de film speelt)
Zijn filmografie:
 • Ring of the Nibelungs (2004)
 • Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
 • The Haunted Airman (2006)
 • The Bad Mother's Handbook (2008)
 • The Summer House (2008)
 • How To Be (2008)
 • Twilight (2008)
 • Little Ashes (2009)
 • The Twilight Saga: New Moon (2009)
 • Remember Me (2010)
 • The Twilight Saga: Eclipse (2010)
 • Bel Ami (2011)
 • Water For Elephants (2011)
 • The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (2011)
 • The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 (2012)

The Twilight Saga

The Twilight Saga The Twilight Saga bestaat uit de films: 'Twilight', 'New Moon', 'Eclipse' en 'Breaking Dawn'. De meesten onder jullie weten wel hoe de verhalen gaan. Maar toch, even een korte inhoud van de 4 boeken/films.

Twilight

Een doodgewoon meisje, Bella Swan, ontmoet de mooie, perfecte vampier, Edward Cullen. Ze worden verliefd op elkaar en zijn onafscheidelijk. Tot er een vampier komt die Bella wilt doden. Edward doet er alles aan om Bella in veiligheid te brengen, maar toch gaat het ergens fout. En bijna is hij te laat, maar kan nog op het nippertje Bella's leven redden.

New Moon

Door een ongeluk bij Edward thuis, verlaat Edward Bella omdat hij haar geen kwaad wilt doen. Daardoor raakt Bella goed bevriend met Jacob, die haar steunt na het verlies van haar grote liefde. Wanneer Alice, de zus van Edward, ziet dat Edward zelfmoord gaat plegen, komt ze Bella halen om hem te redden. Ze redt hem en Edward verteld waarom hij haar verliet en ze blijven bij elkaar.

Eclipse

Victoria, de vrouw van de vermoorde vampier, wil wraak nemen op Bella. Ze maakt een heel leger om tegen de Cullens te vechten. De weerwolven, waarvan Jacob ook 1 is, vechten samen met de Cullens tegen het leger van Victoria. Ondertussen vecht Edward tegen Victoria en weet zo Bella weer te redden. Bella en Edward hebben trouwplannen en moeten dit tegen Charlie gaan zeggen... .

Breaking Dawn

Edward en Bella gaan trouwen en gaan daarna op huwelijksreis. Ze gaan naar een eilandje, een cadeau van Carlisle aan Esmé. Daar komt de droom van Bella eindelijk uit, ze gaan seks hebben. Maar enkel dagen erna, voelt Bella zich niet goed en vraagt zich af of het mogelijk is om zwanger te worden van een vampier. Edward wil het kind direct laten verwijderen, omdat het Bella zou doden, maar Bella wil dat niet, ze wil het kind grootbrengen. Wanneer het kind geboren moet worden, is dat bijna Bella's dood, maar Edward redt haar door gif van hem in haar hart te brengen. Daardoor transformeert ze in een vampier. Wanneer de volturi ontdekken dat er een half vampier - half mens kind op de wereld is gebracht, willen ze dit kind doden, maar Bella en Edward kunnen hun kind toch redden. En zo leven ze nog lang, héél lang, en gelukkig.


Reacties op dit artikel
Iman, 2010-09-16
( 0 )

Robert pattinson is echt de knapste man ooit echt een cutie!!!!!!!!!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl