X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Smile is een self-teelt

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van chenqiuyue11116 chenqiuyue11116 Auteur op infoyo sinds
03 April 2009


Bekijk het profiel van chenqiuyue11116
Datum: 06-04-2009
Ons leven is niet verschuldigd alles, dus er is geen reden om ernstig te lijden totaal. Dankbaar antwoord op leven, op zijn minst, het geeft ons leven, gaf ons de ruimte om te overleven.

Ons leven is niet verschuldigd alles, dus er is geen reden om ernstig te lijden totaal. Dankbaar antwoord op leven, op zijn minst, het geeft ons leven, gaf ons de ruimte om te overleven.

Smile is een houding van het leven, met rijkdom en sociale status, niet noodzakelijkerwijs de contactkaart situatie. Mogelijk de hele dag bezorgd over een rijke man, en waarschijnlijk een slechte verlichting van de geest: kalm en optimistisch over een mogelijke gehandicapten; succes van de situatie van de mensen die kunnen worden bezorgd een frons, een persoon die mogelijk in de vergadering tegenspoed met een glimlach ... ...

Een persoon die de emotionele impact op het milieu, dit is normaal, maar je ernstig lijden, zoals een paar van苦大仇深van de situatie is niet tot enige verandering in de andere kant, als er een glimlach op leven, dat zou toename van affiniteit met mensen meer bereid om contact met u op, meer kansen.

Alleen de mensen in het achterhoofd is er de zon te voelen om de realiteit van de zon, zelfs wanneer hun eigen vaak ernstig, en dat een beter leven? Living is altijd een spiegel glans van onze beelden zijn, wanneer we huilen, de schreeuw om in te wonen, als we glimlach, de glimlach van het leven ook.

Glimlach van het hart, noch heerszuchtig noch onderdanige, noch zijn de zwakke gek, of de vleierij van de machtigen. Vlakker wanneer de glimlach is een meesmuilen, en maskers zijn niet op lange termijn, zodra er sprake is van een kans, zij het masker verlaagd om de oorspronkelijke gezicht.

Niet het doel van een glimlach, ongeacht hun superieuren of de portier, en dat is dezelfde glimlach, een glimlach van het respect voor anderen zijn op hetzelfde moment van het leven worden gerespecteerd. Ja er is een glimlach, "terug", en interpersoonlijke relaties op wat natuurkunde is als het saldo van de macht, hoe kan je andere mensen, andere mensen zal worden hoe je, je glimlach aan anderen hoe anderen zullen glimlach op je meer veel.

Verkeerd begrepen door anderen, kunt u woede, kunt u een glimlach, meestal de kracht van een glimlach, zelfs meer, een glimlach zal worden geschokt, omdat de andere kant van de ziel, en bleek de andere kant zou zo ruimdenkende tolerantie van hun klein, lelijk.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl