X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Het songfestival

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-2
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 25-05-2010
Auteur: AnnaStaal
Naast het feit dat het een bont uiterst commercieel circus is, mag het wel weer eens terug echt over muziek gaan. Het zou mooi zijn als Noorwegen niet aan het Oost Europese circus mee wil doen.


Als je naar oude beelden van het Songfestival kijkt die je de Europese landen die stuk voor stuk met liedjes komen die of lief zijn, vrolijk, soms tranentrekkend en soms ingetogen. En het is de smaak van het individu die een liedje laat prevaleren boven de ander, maar het grootste gedeelte is met zorg gemaakt.

De zorg zit hem naast het liedje in het totaalplaatje, want de kleding moet horen bij het liedje en eventuele decorstukken moeten een aanvulling vormen. Natuurlijk is dan het ene meer smaakvol gemaakt dan het ander. Dat de markt verandert en beelden ook belangrijk zijn, neemt niet weg dat het nog steeds een songfestival is en dat laatste lijken we nogal eens te vergeten, want liedjes die vals gezongen, bijna tekstloos zijn of alleen maar commercieel in elkaar gezette prut vormt, kunnen de laatste jaren wel winnen.

Dat roept meteen de gedachten op dat de commercie het van de kwaliteit gewonnen heeft, want een winnaar levert mogelijk in een aantal landen succes op, maar beter nog, je kunt je als land profileren en dat is goed voor de economie. En als ik dat vertaal naar wat Nederlandse inzendingen dan zijn er de afgelopen jaren best aardige liedjes ingezonden. Sieneke doet daar echter niet aan mee. Een wanstaltig simpel liedje, maar uiterst commercieel, want iedereen loopt met de begintonen in het hoofd. Een meisje dat hier ongetwijfeld veel ervaring op gaan doen, maar niet eens behoorlijk Engels spreekt, is eigenlijk net iets teveel van het goede (lees: commerciŽle). Maar dit alles neemt niet weg, dat Sieneke met haar draaiorgel mogelijk nog eens kans maakt ook. Uiterst commercieel dus, dat songfestival.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl