X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Muziek, Tv en films / Televisie RSS


Publieke omroep
Geplaatst op 10-09-2008 door Carina03 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
De publieke omroep heeft in haar wijze bestel de programmas eerlijk verdeeld over de drie zenders met voor elke leeftijd wat wils. Nu nog de inhoud en alles is prima.
Van Kooten en De Bie
Geplaatst op 09-09-2008 door AnnaStaal in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Oftewel Kees van Kooten en Wim de Bie, de cabaretiers die wekelijks de kijkcijfers van de VPRO gigantisch deden stijgen. Wie kent ze niet en als je ze niet kent dan gebruik je mogelijk een van de taalwondertjes die ze hebben neergezet.
How I met your Mother
Geplaatst op 08-09-2008 door Larissa1 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Deze Amerikaanse serie is de ware opvolger van Friends. Het gaat over vijf vrienden die, ieder met hun eigen probleem, voor hilarische momenten zorgen.
Zwijmel series, oftewel drama's voor vrouwen
Geplaatst op 06-09-2008 door Scarlett in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Mijn artikel gaat over waar wij de vrouwen, overal en altijd, kunnen praten.Dramas in soaps,ik wil graag beginnen met 1 van mijn favoriet Greys anatomy.Bij welke personage droom je s nachts nog over,wie wil jij zijn,bij wie vind je erkenning.ik,ik kies...
Hoe reŽel zijn reality-programma's?
Geplaatst op 05-09-2008 door Liane in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Ze zijn de kijkcijferhits van dit moment: reality-programmas. Iedere zichzelf respecterende televisiezender doet eraan mee, de publieke omroep incluis. Het een na het andere reality-programma steekt de kop op. Na Big Brother en De Gouden Kooi houdt nu...
Achmea kennisquiz
Geplaatst op 25-08-2008 door Carina03 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Achmeas kennisquiz, het was een van de weinige leerzame programmas die RTL4 nog had met Chazia die het op haar eigen ietwat excentrieke wijze bracht.
De Frogers, bijstandgezin
Geplaatst op 25-08-2008 door Carina03 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
RenŤ en Natasja gaan met hun kinderen ervaren hoe het is in de bijstand, ik kan nu al zeggen, onmogelijk, nutteloos en wat krijgen ze ervoor? Ik denk dat de gage ongeveer de hoogte heeft van een jaaruitkering.
Plasma versus LCD
Geplaatst op 22-08-2008 door Mrooy in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
De oude beeldbuis is er helemaal uit en je ziet ze zelfs niet eens meer in de winkels staan. Het is de tijd van de plasma en de LCD-schermen. De kans is groot dat je er al een in je kamer hebt staan, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee?
Frogers in de bijstand?
Geplaatst op 22-08-2008 door Beanbag in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
RTL4 begint binnenkort met een nieuw TV-programma, waarin Renť en Natasja Froger een maand lang moeten leven als bijstandontvangers. Men noemt dat een docusoap. Het programma komt komend najaar op de buis.
Het nieuwe Beverly Hills
Geplaatst op 17-08-2008 door veertje28 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
In Amerika gaat dit najaar het nieuwe Beverly Hills 90210 van start. In deze spinn-off van de intens populaire serie van de jaren 90, staat ook weer een familie centraal die naar Beverly Hills verhuist.
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl