X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Belg Tom Waes gaat nu ook Nederlanders oplichten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Francois580 Francois580 Auteur op infoyo sinds
09 December 2010


Bekijk het profiel van Francois580
Datum: 25-08-2010
Auteur: Francois580
In het Belgische televisielandschap is hij een regelrechte hype, Tom Waes. Bij de†openbare omroep ťťn†is hij de zien in† o.a Tomtesteron waarin† hij de meest onmogelijke opdrachten steeds tot een goed einde brengt.†In een eigen show weet hij landgenoten†zelfs ongestoord op te lichten. En tijdens de (bijna)voorbije zomermaanden had hij in Vlaanderen†met de als grap ontstane cd†"Dos Cervezzos" dť zomerhit te pakken.††En uitgerekend deze Tom Waes is binnenkort op de Nederlandse buis te zien.

Veronica

Inderdaad, de Nederlandse commerciŽle omroep Veronica stuurt vanaf dinsdag 21 september de Vlaamse reeks "De Oplichters" de ether in. Hierin laat de eigenzinnige tv-presentator uit Vlaanderen Tom Waes, wekelijks uitvoerig zien hoe relatief gemakkelijk het eigenlijk wel is om mensen op te lichten. Deze succesvolle Vlaamse tv-reeks krijgt in Nederland enkel een andere titel mee, en zal op Veronica worden uitgezonden als "oplichters ontmaskerd".
Op dit ogenblik heeft deze Nederlandse commerciŽle omroep nog geen plannen om met een eigen versie van dit programma uit te pakken.
In deze in Vlaanderen opzienbarende reeks laat presentator Tom Waes, gewapend met een verborgen camera  en met de hulp van een team bekende acteurs, de kijkers zien hoe eenvoudig het is om bekende en minder bekende landgenoten op te lichten. Vervolgens worden de kijkers gewaarschuwd voor de trucs die Waes en zijn team gebruikten om de geplande oplichting tot een goed einde te brengen.
Deze serie is gebaseerd op het BBC-programma The Real Hustle" en werd in Vlaanderen door de commerciŽle zender VT 4 uitgezonden. Het werd meteen een even veelbesproken als druk bekeken programma dat het ongetwijfeld ook in Nederland zal waarmaken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl