X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vernieuwende TV

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 22-11-2010
Auteur: AnnaStaal
Wat is vernieuwende televisie en is dat eigenlijk wel ter sprake als het gaat om de Nederlandse televisie. Met wat zoekwerk kom je nog wel vernieuwende televisie tegen en zou mogelijk de basis kunnen vormen voor een hervormd omroepbestel.

Vernieuwende televisie is dat wat je relatief weinig op de commerciŽle zenders ziet. Ook wel logisch, want een niet beproefd model zal weinig reclame opleveren en van reclames moet men leven. Ook is het vinden van een hoofdsponsor voor vernieuwende programma's lastig, met dezelfde reden als de reclamesport tussendoor. Het moet herkenbaar zijn, een bedrijf moet zich kunnen identificeren met een programma en het moet natuurlijk voldoende kijkers opleveren.

Dat een weinig vernieuwend programma toch als vernieuwend wordt gezien weten we bij The Voice of Holland. Kwalitatief beter dan al die andere talentenjachten, maar het is ook gewoon een talentenjacht in een nieuw jasje. Met vernieuwend bedoel ik eigenlijk een programma wat er nog niet is. Zo is de VARA bekend om wat experimentele zaken, maar ook de KRO en NCRV. Inmiddels niet nieuw meer, maar destijds wel vernieuwend is DWDD van de VARA of Blootgewoon of Boer zoekt vrouw van de KRO, maar ook Showroom van de NCRV. En de omroep kan zich er nog mee identificeren ook.

Helaas moet je tegenwoordig zoeken naar wat kunstprogramma's die weggestopt zijn op een minder bekeken zender of later op de avond Paul de Leeuw ... die half Nederland over zich heen krijgt, omdat zijn programma niet goed is en waarschijnlijk te weinig lijkt op zijn succesprogramma van de zaterdagavond (wat ook niet de beodeling is).
Nee, als de Nederlandse zenders al niet veel vernieuwend produceren dan is de kijker daar mede debet aan. Dus laat de commerciŽle de groots opgezette commerciŽle programma's doen en de omroepen het "betere" werk. Voor ieder wat wils dus.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl