X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Muziek, Tv en films" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ieder vogeltje zingt zijn eigen lied

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van groetjesinge groetjesinge Auteur op infoyo sinds
24 December 2010


Bekijk het profiel van groetjesinge
Datum: 28-12-2010
Auteur: Groetjesinge
Ik ben blij dat Nederland zo een getalenteerd land is. Jammer is dan weer wel dat het blijkbaar allemaal hetzelfde talent is.

Blijkbaar is er zoveel talent in Nederland dat er een onverzadigbare behoefte is naar talentenshows. Waar we begonnen met Henk- Jan Smiths als uber chagrijnige jury in Idols is het einde nog lang niet in zicht. Als fanatieke “talentenscout”, heb ik natuurlijk al deze programma’s en alle afleveringen gezien. Ze staan in mijn geheugen gebrand en ik vergeet ze nooit meer. Mijn telefoonrekening is sinds Idols gemiddeld met een 100 euro per maand gestegen dankzij de sms’jes die ik stuurde om te stemmen op mijn favoriet. Spijtig genoeg heb ik niet de luxe dat de rekening rechtstreeks naar mijn ouders gaat zoals dat bij de gemiddelde tiener nog wel is. Jamai was in Idols 1 mijn grote held, want hij had zo een grappige bril. Jammer genoeg is hij vertrokken naar musicalland en zie ik hem nooit meer terug. Als ik ergens niet heen ga, is het wel naar duffe musicals. Na idols , x -factor, holland gots talent, op zoek naar jozef, my name is, en de voice ben ik eigenlijk de draad een beetje kwijt geraakt. Volgens mij heb ik meer kandidaten voorbij zien komen dan dat er kijkers thuis zijn. Daarbij stel ik me de vraag of ze dat ene speciale talent waar ze al zo lang naar op zoek zijn nu nog niet hebben kunnen vinden. Ik heb bijna medelij met de programmamakers. Wat ze ook doen, ze vinden niet wat ze zoeken. Sommige draaien hun stoel van verdriet maar om, omdat ze het niet meer kunnen aanzien. Maar er is hoop want de dranghekken staat bij de voorrondes op springen , zoveel mensen die hun “talent” aanbieden.
Wat is er eigenlijk gebeurd met de winnaars van al deze shows. Zij waren blijkbaar toch niet het talent wat gezocht werd, immers zien we ze nooit meer terug. Een enkeling houdt vol en verschijnt dan plotseling in een andere talentenshow. De aanhouder wint, maar waarom moet de winnaar het nog eens dunnetjes overdoen?
Ik hoop dat de programma makers uiteindelijk wel vinden wat ze zoeken. Het grote zangtalent. Iemand die net zo mooi kan zingen als Gordon en Gerard Joling dat doen, want laten we wel wezen dat zijn geen vogeltjes maar pauwen, toch?

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl