X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Muziek, Tv en films / Televisie RSS


Pauw en Witteman
Geplaatst op 06-04-2010 door Carina03 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Elke dag kijk ik naar het programma dat het nu even zonder Paul Witteman moet doen. Ik moet zeggen Jeroen Pauw verbaasd me maar ik mis Paul Witteman toch in het programma, ik hoop dat hij snel beter is.
Televisie naar dramatisch dieptepunt
Geplaatst op 29-03-2010 door Miek48 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Wat houdt je nog aan de buis gekluisterd momenteel? Persoonlijk vind ik dat er momenteel geen enkel hoogwaardig programma meer word uitgezonden. Ik word een beetje moe van al die real-life soaps en talentenjachten.Televisiezenders concureren met elkaar...
Mighty Morphin' Power Rangers
Geplaatst op 22-03-2010 door Tsukijama in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Het eerste seizoen was in de Verenigde Staten te zien in de jaren 1993-94, voor een totaal van een goed gevormde zestig afleveringen. De speelduur per aflevering bedraagt ongeveer twintig minuten. Eenzelfde formule is de rode draad in iedere...
Lijst 0 gaat de politiek in
Geplaatst op 22-03-2010 door PeterBee in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
De jonge hond in het Hilversumse publieke bestel liet gisteren weer eens van zich horen: met Lijst 0 wil BNN jong aanstormend talent aan wat zetels (in dit geval een paar hippe zitzakken) in de Tweede Kamer helpen.
Frits Wester en de tijd voor het gezin
Geplaatst op 12-03-2010 door PeterBee in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Je hoeft in deze roerige politieke tijden de televisie maar aan te zetten of je ziet hem zitten: Frits Wester. Alsof hij op Het Binnenhof woont, is hij altijd live ter plaatse om de kijkers op bevlogen wijze te informeren over het wel en wee in Den Haag.
Kijkcijferkanonnen Nieuwsuur bekend
Geplaatst op 09-03-2010 door PeterBee in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Eva Jinek en Twan Huys worden de vaste gezichten van het nieuwe publieke Nieuwsuur. Met Clairy Polak op de achterbank presenteren zij vanaf september deze opvolger van Nova op Nederland 2.
Concurrenten opgelet: met goede themakanalen win je kijkers
Geplaatst op 09-03-2010 door PeterBee in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Terwijl steeds meer mensen digitaal televisie kijken, laat de publieke omroep haar twaalf themakanalen links liggen. Een gemiste kans en een uitdaging voor de commerciŽle concurrentie.
Objectief advies commerciele televisie?
Geplaatst op 01-03-2010 door AnnaStaal in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Hoe objectief zijn de programmaís op de commerciŽle televisie. RTL, SBS etc. etc. leven van de inkomsten van de reclame die er op televisie gemaakt wordt en hoe meer kijkers hoe meer ze kunnen vragen voor de zendtijd.
3D nu ook op tv?
Geplaatst op 01-03-2010 door Cheb in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
Zoals je al weet hebben de mensen verschillende systemen uitgevonden nu is er bijvoorbeeld ook de 3d films in de bioscoop naast de 3d films in de bios is er nu ook vanaf zomervakantie 2010 ook 3D televisie voor onder andere thuis om de effecten van...
As the world turns
Geplaatst op 26-02-2010 door Carina03 in de categorie Muziek, Tv en films / Televisie
In Amerika zijn de mensen in een zwart gat gevallen nu atwt is gestopt. De langstlopende serie heeft de handdoek in de ring gegooid. Hoe zal dit hier straks gaan?
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl